Telex din lumea sportului: Cosmin Olăroiu e dorit la naţionala Emiratelor. Cu cine se bate fostul stelist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a ajuns în zona Golfului Persic, Oli a cucerit o grămadă de trofee, ajungând cel mai bine cotat antrenor din Orientul Mijlociu.

Olăroiu, dorit ca selecţioner - După o scurtă perioadă la naţionala Arabiei Saudite la Cupa Asiei din 2015, Cosmin Olăroiu poate fi numit selecţioner al Emiratelor. Actualul tehnician al celor de la Al-Ahli Dubai se află pe lista federaţiţei din Abu Dhabi, alături de sârbul Ivan Jovanovici (liber de contract) şi Javier Aguirre (Al-Wahda). Oli lucrează din 2011 în Emirate, perioadă în care a cucerit nouă trofee.

Brazilia, prima calificată - Selecao a devenit prima naţională care şi-a rezervat biletele pentru turneul final din Rusia. Brazilia a învins Paraguay cu 3-0 (Coutinho 34, Neymar 64, Marcelo 86) şi coroborat cu celelalte rezultate din America de Sud, dar şi cu programul meciurilor viitoare, şi-a asigurat biletele pentru Cupa Mondială. 

Timişoara, prima în semifinale - Ionuţ Popa face minuni la ACS Poli Timişoara! Chiar dacă a preluat echipa cu -14 puncte în campionat, acum bănăţenii au 13 puncte în play-out, sunt pe un loc salvator şi calificaţi în finala Cupei Ligii şi în semifinala Cupei României. Ultima performanţă a venit după ce ACS Poli a trecut de CFR Cluj la penalty-uri, scor 6-5. După 120 de minute, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 0-0.

Laura Badea, aleasă preşedinte - Postul de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă a rămas vacant, după ce Mihai Covaliu a ajuns şef la Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR). După alegerile de ieri, Laura Badea, campioana olimpică în 1996, a fost aleasă în funcţia de preşedinte la FR de Scrimă. Badea l-a învins pe Marius Florea cu scorul de 32-18.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite