Teja şi „telecomanda“: noul antrenor al Petrolului a recurs la o strategie jenantă pentru a fenta regulamentul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Teja
Mihai Teja

În campionatul românesc regulile sunt făcute pentru a fi încălcate, iar ultima dovadă e ce s-a întâmplat la partida Petrolul – Universitatea Cluj, scor 1-0.

Mihai Teja a ajuns într-o situaţie incredibilă în actuala stagiune, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Având în vedere că, potrivit regulamentului, tehnicianul de 36 de ani nu-şi mai poate face meseria până în vară, el a recurs la metoda „telecomandă“ pentru a-şi drija noua echipa în timpul jocului cu Universitatea Cluj.

Astfel, Teja a stat la lojă de unde i-a dictat secundului Valentin Sinescu toate mutările prin telefon. Această situaţie a fost criticată de Basarab Panduru, la Dolce Sport.

Ce a spus?

„În primul rând, trebuie să se termine cu tâmpenia asta. E cea mai mare tâmpenie pe care am văzut-o în fotbalul nostru. Eşti la a treia echipă, tu antrenor, n-ai voie să antrenezi. Şi asta trebuie să se înţeleagă, că trebuie să se ia o masură, că nu poti să continui aşa. Asta se întâmplă şi la Gaz Metan, şi la Petrolul. Deci tu antrenezi a treia echipă. Te duci şi la antrenamente. Ba eşti consilier tehnic, ba magazioner, ba nu ştiu ce...Nu poţi să faci aşa ceva! Ori dai voie să antrenezi 7.000 de echipe, ori dacă ai pus regula aia cu două echipe într-un an, nu mai are voie sa antreneze sub nici o formă. Ce e asta? Păi, ai mai pomenit aşa ceva? Ia telefonul pe bancă: pe cine schimbăm? Trece telefonul ăla pe la toată lumea, mai trebuia să le dea şi jucatorilor de rezervă telefonul la ureche, să vorbească cu Mihai (n.r. - Teja). Aşa ceva trebuie oprit. Deci tu faci nişte resticţii, dar pe care nu le respectă nimeni. Nu se poate aşa ceva, e bătaie de joc“, a spus Panduru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite