Tamaş, un alcoolic cu tupeu: Patronul de la Hapoel Haifa e şocat de atitudinea românului. Declaraţii dure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Probabil, orice echipă din lume l-ar fi dat afară pe Gabi Tamaş (35 de ani) după scandalul în care acesta a fost implicat, fiind prins beat la volan, conducând cu 205 kilometri la oră. Hapoel Haifa, în schimb, i-a oferit un nou contract.

În loc să le fie recunoscător că israelienii nu s-au debarasat de el, Gabi Tamaş i-a scos pe aceştia din sărite punând condiţii pentru a-şi prelungi înţelegerea cu Hapoel Haifa!

Dezvăluirea a fost făcută de patronul echipei, Yoav Katz, în presa locală, iar declaraţiile acestuia au fost preluate de Digi Sport. 

„I-am făcut lui Tamaş o propunere pe care mi-e greu să cred că cineva i-ar mai face-o. În loc să spună <<mulţumesc>> pentru că îşi putea încheia cariera, el încă mai negociază şi pune condiţii. Contractul va avea reguli foarte stricte, trebuie să înţeleagă că a venit la Hapoel Haifa să joace fotbal şi să fie idolul fanilor, nu să bea. Mesajul meu a fost foarte clar, nu mai negociez nimic din ce i-am oferit“, a spus Katz, pentru one.co.il.

În sezonul recent încheiat, Tamaş a bifat 23 de apariţii în campionat pentru Hapoel Haifa, marcând şi două goluri. A ratat însă ultima parte a sezonului, după ce, fiind prins beat la volan, a fost, mai întâi, ţinut o săptămână după gratii, după care a petrecut câteva zile în arest la domiciliu!

Inclusiv după acest incident, la prima ieşire cu echipa în oraş, Tamaş s-a îmbătat din nou şi, după miezul nopţii, l-a sunat pe patronul echipei cu care a vorbit extrem de urât, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite