Surprizele continuă la Roland Garros! Naomi Osaka, numărul 1 WTA, a fost eliminată. Doar 3 jucătoare din primele 10 mai sunt în competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osaka

Principala favorită la câştigarea celui de al doilea Grand Slam al anului şi numărul 1 WTA, Naomi Osaka, a fost eliminată astăzi de Katerina Siniakova

Katerina Siniakova, o jucătoare din Cehia aflată abia pe poziţia 42 în clasamentul WTA, a detonat bomba la Paris şi a reuşit să o învingă pe japoneză în minimum de seturi, scor 6-4, 6-2, într-o oră şi 17 minute. Osaka era pe aceeaşi parte de tablou cu Simona Halep şi ar fi putut-o întâlni pe româncă în semifinale.

În faza următoare, Katerina Siniakova o va întâlni pe Madison Keys (SUA, 14 WTA).

Naomi Osaka a intâmpinat probleme şi în primele două meciuri de la Roland Garros, japoneza având nevoie să joace set decisiv în meciurile cu Karolina Schmiedlova, jucătoare la care a pierdut primul set cu 6-0. şi cu Victoria Azarenka.

În urma acestui rezultat, Simona Halep, Sloane Stephens şi Ashleigh Barty sunt singurele jucatoare din Top 10 WTA rămase în concurs.

Eliminarea de astăzi nu-i pune în pericol supremaţia niponei în clasamentul WTA, Naomi Osaka va rămâne liderul clasamentului şi după turneul de la Roland Garros, indiferent de cine va triumfa la Paris.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite