Steliştii au efectuat vizita medicală şi se pregătesc de cantonament. Szukala şi Sânmărtean, prezenţi şi ei la reunire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sânmărtean se desparte greu de colegii de la Steaua FOTO digisport.ro
Sânmărtean se desparte greu de colegii de la Steaua FOTO digisport.ro

Deşi au fost cumpăraţi de Al Ittihad, Szukala şi Sânmărtean s-au prezentat joi dimineaţa la vizita medicală efectuată de jucătorii Stelei, la reunirea lotului alcătuit din 24 de fotbalişti.

Steaua a avut joi dimineaţa prima acţiune din 2015, jucătorii fiind prezenţi la Institutul Naţional de Medicină Sportivă pentru a efectua vizita medicală. Printre cei care au fost consultaţi de medici s-au aflat şi Szukala şi Sânmărtean, deşi cei doi stelişti au fost cumpăraţi deja de Al Ittihad. Din lotul de 24 de jucători a lipsit motivat Fernando Varela, care este învoit pentru a participa la Cupa Africii. 

La vizita medicală n-a fost prezent niciun jucător nou, semn că Steaua n-a efectuat deocamdată nicio achiziţie. Marele semn de întrebare este dacă Sânmărtean şi Szukala vor pleca cu echipa în primul cantonament al iernii, în Spania sau vor lua drumul Arabiei Saudite pentru a se alătura noii lor echipe. Conform angajamentului, cei doi ar trebui să meargă la Al Ittihad din vară, dar nu este exclus ca Piţurcă să obţină acordul lui Becali pentru a-i lăsa pe Szukala şi Sănmărtean să plece chiar din iarnă, scrie digisport.ro.

Primul antrenament al Stelei din 2015 este programat vineri, 9 ianuarie, iar sâmbătă steliştii vor pleca în Spania, unde va avea loc primul cantonament, în perioada 10-22 ianuarie. Al doilea cantonament se va desfăşura în Turcia, între 25 ianuarie şi 9 februarie.

Lotul Stelei prezent la vizita medicală:

Portari: Arlauskis, Cojocaru.

Fundaşi: Râpă, Toşca, Florentin Pham-Huy Tien, Papp, Lucian Filip, Luchin, Latovlevici, Szukala, Gabi Matei.

Mijlocaşi: Ionuţ Neagu, Sânmărtean, Nicuşor Stanciu, Breeveld, Adi Popa, Prepeliţă, Cristi Tănase, Bourceanu, Chipciu.

Atacanţi: Keşeru, Rusescu, Gabi Iancu, Vâlceanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite