Steaua a învins la Vaslui, ajutată serios de arbitrul Colţescu, şi a urcat pe primul loc. Moldovenii au avut trei eliminaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piovaccari a marcat un gol şi a provocat trei eliminări
Piovaccari a marcat un gol şi a provocat trei eliminări

FC Vaslui - Steaua s-a terminat 0-1, unicul gol a partidei fiind marcat de italianul Federico Piovaccari, în minutul 48.

Meciul a avut însă destule momente tensionate, care l-au avut în prim plan pe arbitrul Sebastian Colţescu. În minutul 25 el l-a eliminat gratuit pe Madsen, acordându-i al doilea galben la un fault banal la mijlocul terenului. Apoi, în minutul 27, Colţescu n-a sancţionat faultul în careu al lui Szukala asupra lui Temwanjera. În repriza secundă el l-a trimis la cabine pe Cerniauskas, în minutul 75, pentru un fault în afara careului asupra lui Piovaccari, decizia fiind discutabilă, deoarece italianul lovise mingea şi nu mai era în situaţie iminentă de gol. Zece minute mai zârziu la vestiare a plecat şi Sânmărtean, care l-a călcat pe picior intenţionat pe acelaşi Piovaccari. Cu doar şapte jucători de câmp, Vasluiul a avut ocazia egalării, în minutul 88, dar Sălăgean a şutat peste poartă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului.

Cu această victorie, Steaua a urcat pe prima poziţie a clasamentului, chiar dacă are două meciuri mai puţin disputate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite