Steaua se pregăteşte de deplasarea cu Aalborg. Calculele calificării în 16-imile Europa League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua va pleca, miercuri, spre Danemarca, urmând să dispute meciul retur cu Aalborg, dup[ ce, în prima manşă, roş-albaştrii s-au impus cu 6-0. Partida se joacă joi, începând cu ora 20.00.

Tehnicianul grupării din Ghencea se confruntă cu problema accidentărilor, fundaşul polonez Łukasz Szukala şi mijlocaşul Andrei Prepeliţă fiin cei despre care se ştie, până la această oră, că nu vor fi incluşi în lotul stelist.

În cazul unei victorii în Danemarca, Steaua va lua un avans de patru puncte faţă de Aalborg, asigurându-şi calificarea în 16-imile Europa League. De aici încolo, roş-albaştrii s-ar putea gândi deja la varianta încheierii Grupei J pe primul loc, a cărei situaţie actuală este următoarea: Dinamo Kiev (9 p), Steaua (7p), Aalborg (6p), Rio Ave (1p)

În situaţia unei remize, şansele de calificare ale Stelei ar fie reportate în ultimul meci, cel pe care campioana României îl va susţine pe teren propriu, cu Dinamo Kiev (11 decembrie). Campioana României ar putea accede în 16-imi şi în cazul unei înfrângeri, fiind condiţionată însă de Aalborg, care ar trebui să nu câştige cu Rio Ave.
În fine, dacă vorbim despre o înfrângere, Steaua ar fi depăşită la puncte de gruparea daneză, iar victoria cu Dinamo Kiev ar deveni obligatorie, rămânând şi condiţia ca Aalborg să nu se impună în Portugalia.

ANALIZĂ De ce din Liga I doar jucătorii Stelei contează la echipa naţională?

Steaua - FC Braşov 2-0. Primul gol, la şapte secunde de la startul reprizei a doua, după o fază de cascadorii râsului  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite