Steaua, lăudată de o echipă germană: „E Bayern-ul României“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii au pierdut fără drept de apel primul amical al iernii, din cantonamentul din Spania, 1-5 cu FC Nurnberg, dar adversarii de astăzi, cei de la Werder Bremen, au doar cuvinte de laudă la adresa roş-albaştrilor.

Campioanei României îi este dedicat un amplu material de prezentare, pe site-ul oficial al lui Werder, sub numele de „Steaua, Bayern-ul României“. 

Redactorii site-ului www.werder.de fac un scurt istoric al roş-albaştrilor, începând cu înfiinţarea clubului în 1947 şi prezenţele permanente pe prima scenă din România, dar vorbesc şi despre preluarea de către Gigi Becali, din 2003. 

Antrenorul Reghecampf, fost jucător în Bundesliga, nu este uitat nici el, şi sunt menţionate şi plecările din această vară ale unor jucători importanţi, precum Chiricheş sau Rusescu. 

Un paragraf important îi este dedicat lui Gică Hagi, cel mai important jucător din istoria clubului din Ghencea. 

„Cu 46 de titluri naţionale (campionate şi cupe), Steaua are şapte trofee mai mult decât Bayern Munchen, campiona de record a Germaniei“, mai notează cei de la werder.de. 

Partida amicală Steaua – Werder Bremen se dispută astăzi, în Spania, la Algeciras, de la ora 19.00 şi este transmisă în direct de către DigiSport. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite