Steaua, conferinţă XXL: zece oameni au venit în faţa ziariştilor, dar a vorbit unul singur. Numerele noilor achiziţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Dacă în vară, după instalarea lui Rădoi, patronul roş-albaştrilor a cumpărat puţin, ieftin şi de proastă calitate, acum datele problemei s-au schimbat în mandatul lui Reghecampf.

În tentativa de a repara ce s-a stricat în prima parte a sezonului, Gigi Becali a băgat mâna în buzunar, iar rezultatul s-a văzut.

Nouă fotbalişti au semnat cu formaţia bucureşteană în ultimele săptămâni, ei fiind prezentaţi într-o conferinţă de presă, astăzi, în cantonamentul din Antalya. Astfel, cei nouă jucători şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf au apărut în faţa jurnaliştilor, însă doar ultimul a discutat cu reprezentanţii presei.

„Pe Varela cred că o să-l vedeţi în curând, e foarte bine după operaţie. Ciprian Marica la fel, cred că va juca repriza a doua sau 30 de minute în amicalul de marţi. La fel şi Bawab. Sunt jucători care sunt la începutul pregătirii, e normal să nu fie sută la sută. Noi îi cunoaştem foarte bine, ştim că au valoare şi din partea mea au tot sprijinul şi cred că până la startul campionatului vom fi pregătiţi“, a declarat „Reghe“.

Steaua va juca, marţi (19.00, Digi Sport 1) primul meci de verificare din 2016. 

Cu ocazia prezentării de astăzi, noile achiziţii ale Stelei au arătat şi numerele pe care le vor avea pe tricouri:

Pintilii (25)

Bourceanu (55)

Pârvulescu (22)

Momcilovici (15)

Marica (9)

Bawab (20)

Popadiuc (95)

Ştefănescu (41)

Chitoşcă (92)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite