Soţia lui Steven Gerrard însărcinată cu al treilea copil!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soţia lui Steven Gerrard e însărcinată cu al treilea copil al cuplului. Alex Gerrard a dezvăluit că nu îl va lăsa pe căpitanul lui Liverpool să-şi numească fiul sau fiica după numărul său de pe tricou!

Doamna Gerrard aşteaptă al treilea copil al cuplului. Frumoasa Alex Gerrard, fostă Curran, a scris în revista OK! despre numele copilului şi despre cum şi-a numit familia Beckham al patrulea copil: "Trebuie să recunosc că mă aşteptam ca ei să dea un nume mai feminin copilului. Toată lumea vorbeşte despre Seven, nume care e clar că înseamnă ceva pentru ei. Noi nu suntem superstiţioşi deloc, aşa că nu există vreun număr care să însemne totul pentru noi, dar dacă Steven ar zice să îi dăm copilului numele Eight, număr pe care îl poartă pe tricou, cred că aş spune NU!"

Steven Gerrard nu o va lua pe urmele lui David Beckham, cel care şi-a numit al patrulea copil Harper Seven! Soţia căpitanului de la Liverpool i-a interzis să îl numească "Eight", după numărul de pe tricou de la echipa de club! La naţională, Gerrard poartă tricoul cu numărul 4.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite