Simona Halep la Miami: Ioniţă scapă de toanele elevei sale. De ce constănţeanca nu-şi va mai putea vărsa nervii pe el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

În ultima perioadă, numărul 3 mondial a avut mai multe răbufniri la adresa antrenorului ei, atunci când acesta a coborât pe teren pentru a-i da sfaturi. Pe viitor însă, astfel de episoade nu vor mai avea loc, după cum a explicat Ilie Nătase.

„Adevărul“ a vorbit cu psihologul sportiv, Andreas Hniatiuc, pentru a afla ce stă în spatele izbucnirilor nervoase pe care le are Simona Halep la adresa staffului ei. 

Mai ales că aceste explozii conţin şi nişte pretenţii ridicole din partea numărului 3 mondial, aşa cum s-a întâmplat în partida cu Flavia Pennetta, în optimi, la Miami.

Fostul mare jucător de tenis, Ilie Năstase, a făcut o serie de comentarii la Dolce Sport despre comportamentul lui Halep, atunci când antrenorul încearcă să-i dea sfaturi, coborând pe teren în timpul meciurilor.

„Nu ştiu la ce categorie e permisă treaba asta, dar e asemănător cu ce se întâmplă la Cupa Davis. Dar la Grand Slam-uri nu e permisă treaba asta. Când jucam eu, mi-ar fi plăcut să ne lase să mergem la toaletă, dar nu ne lăsau“, a spus fostul lider mondial.

„Nasty“ a vorbit şi despre meciul pe care Simona îl va juca, în noaptea de miercuri spre joi, în sferturi, la Miami: „Fiecare meci e greu, fiecare jucătoare din top 100 e valoroasă“.

Năstase ar fi vrut ca prestaţiile aproape perfecte ale lui Halep în acest început de an – are 23 de victorii şi o înfrângere – să vină mai spre vară, atunci când se va disputa Roland Garros. „Forma asta bună a ei să vină la Roland Garros, dar, din păcate, asta nu se poate programa când vrem noi“, a explicat fostul jucător de tenis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite