Serena Williams, regină la Miami. Americanca a câştigat Mastersul american pentru a şasea oară în carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams este lider detaşat al clasamentului WTA FOTO Facebook
Serena Williams este lider detaşat al clasamentului WTA FOTO Facebook

Jucătoarea de tenis Serena Williams (numărul 1 WTA) a învins-o în finală turneului Masters de la Miami pe rusoaica Maria Şarapova (numărul 2 WTA), adjudecându-şi pentru a şasea oară în carieră acest trofeu.

Serena Williams a avut un început de meci ezitant împotriva Mariei Şarapova, rusoaica câştigând primul set cu 6-4. Liderul clasamentului WTA a dovedit o stăpânire de sine uluitoare şi a întors partida în seturile al doilea şi al treilea, pe care şi le-a adjudecat fără mai probleme. Scorul final al întâlnirii a fost 4-6, 6-3, 6-0 în favoarea americancei, care a câştigat al şaselea trofeu din carieră la Miami, după cele din 2002, 2003, 2004, 2007 şi 2008.

Graţie acestei reuşite, Williams şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul WTA, fiind urmată de Maria Şarapova, care a rămas pe locul secund şi de bielorusa Viktoria Azarenka.

„Este atât de bine să câştig a şasea oară la Miami. La începutul turneului nu m-am simţit ca şi cum aş fi fost la mine acasă. Dar, până la urmă, am trecut peste micile probleme şi am câştigat încă o dată aici. De acum înainte mă voi concentra pe următoarele partide”, a spus Serena Williams, care a învins-o de 12 ori în carieră pe Maria Şarapova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite