Serena Williams, încă o lovitură grea: Americanca de 37 de s-a retras de la Roma şi a făcut un anunţ alarmant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider mondial abia revenise pe teren, după o pauză de 52 de zile, însă n-a fost capabilă să ducă turneul din Italia până la capăt.

Marele meci Serena Williams (11 WTA) - Venus Williams (50 WTA) din turul II nu va mai avea loc, deoarece cea mai mică dintre surorile Williams şi-a anunţat retragerea de la turneu.

Americanca de 37 de ani şi-a motivat decizia spunând că are dureri la genunchiul stâng. „Trebuie să mă retrag de la Italian Open din cauza unor dureri pe care le simt în genunchiul stâng. Mă voi concentra acum asupra refacerii mele şi sper să vă văd la French Open şi la Roma, anul viitor“, a anunţat Serena.

În ciuda faptului că a declarat că vrea să joace la French Open, de acum e clar că participarea americancei la al doilea Grand Slam al anului e sub semnul întrebării. De la începutul anului, Serena a disputat doar 12 partide (10 victorii, 2 înfrângeri), iar timpul rămas până la startul turneului de la Roland Garros (26 mai - 9 iunie) e prea scurt pentru ca Williams să aibă o pregătire adecvată pe zgură. 

Odată cu retragerea Serenei, Venus a avansat în optimi, acolo unde va juca fie cu Konta (42 WTA), fie cu Stephens (8 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite