Serena, pusă la punct de „dictatorul portughez“: Cine e arbitrul de scaun care a făcut-o pe Williams să plângă de nervi

Serena, pusă la punct de „dictatorul portughez“: Cine e arbitrul de scaun care a făcut-o pe Williams să plângă de nervi

Serena Williams va rămâne cu o amintire extrem de urâtă după finala de la US Open 2018 în care nu doar că a pierdut, dar a avut şi o cădere nervoasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serena Williams (26 WTA) ar fi trebuit să ştie că nu e de glumit cu Carlos Ramos! Portughezul are reputaţia unui tip extrem de exigent în lumea tenisului.
 
Chiar dacă după înfrângerea cu Naomi Osaka (19 WTA), fostul lider WTA s-a plâns că a fost victima unei discriminări, sugerând că Ramos n-ar fi pedepsit un jucător din circuitul ATP, dacă acesta l-ar fi făcut „hoţ“, trecutul portughezului ne spune cu totul altceva.
 
Carlos Ramos nu menajează pe nimeni, iar în ultimii doi ani de exigenţa sa s-au lovit şi Novak Djokovici şi Rafael Nadal.
 
Sârbul a avut chiar în acest an un dialog aprins cu arbitrul de scaun, la Wimbledon, după ce acesta l-a avertizat pentru că a dat cu racheta de pământ. Adică aceeaşi decizie pe care Ramos a luat-o şi în finala de la US Open 2018, atunci când Serena şi-a făcut praf racheta.
 
Djokovici a fost avertizat de Ramos şi în timpul unui meci de la Roland Garros 2017. Din nou, lusitanul a taxat comportamentul nesportiv al sârbului.
 
Până şi calmul Rafael Nadal s-a contrat cu Carlos Ramos, dar la French Open 2017. Atunci, liderul ATP a fost avertizat de mai multe ori, deoarece nu se încadra în cele 25 de secunde permise de regulament între servicii. „Nu mă vei mai arbitra niciodată“, i-a transmis Nadal lui Ramos la Paris.
 
VEZI MOMENTELE ÎN CARE RAMOS S-A CONTRACT CU DJOKOVICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările