Senna ar putea reveni mult mai repede pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcos Senna (stânga)
Marcos Senna (stânga)

Accidentarea lui Marcos Senna a creat ceva confuzie la Villareal. Iniţial, s-a spus că mijlocaşul, care a suferit o ruptură musculară la picior, săptămâna trecută, în meciul cu Valencia (0-0), din "optimile" Cupei Regelui, va fi absent de pe teren circa zece săptămâni.

Examenul medical la care a fost supus a arătat că accidentarea hispano-brazilianului nu este atât de gravă pe cât se credea. Şi că indisponibilitatea sa va fi mult mai mică. Într-un nou comunicat, Villareal a precizat că Senna va lipsi de pe teren "numai" o lună. Şi că el nu va putea participa la meciul de la Madrid, cu Real, din 9 ianuarie. În vârstă de 34 de ani, având 27 de selecţii la lotul naţional, mijlocaşul a câştigat Euro 2008 cu echipa Spaniei, ânsă nu a fost reţinut pentru Campionatul Mondial din vara trecută. 

Un alt jucător accidentat recent, Nacho Monreal, a fost operat miercuri la genunchi (ruptură de menisc drept). Internaţionalul de 24 de ani nu ştie deocamdată cât timp va sta pe marginea terenului. Sergio Sanchez (24 de ani), în schimb, a primit o veste foarte bună. Jucătorul Sevillei va putea juca din nou, la un an după ce i-a fost interzis să mai facă sport din cauza unei boli de inimă. Testele medicale la care a fost supus au arătat că nu are ceva grav. Aşa că medicii i-au permis să revină pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite