Scene de groază în fotbalul german: un suporter i-a spart capul cu o brichetă unui antrenor al lui Schalke

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sven Hubscher (35 de ani), antrenor secund al lui Schalke 04, a păţit-o rău în timpul jocului pe care echipa sa l-a jucat cu Koln. Un suporter neamţ i-a spart capul cu o brichetă tehnicianului, care a fost cusut pe viu de medici.

Antrenorul Sven Hubscher, secundul lui Roberto Di Matteo, a avut parte de un moment neplăcut în timpului jocului pe care Schalke l-a jucat cu Koln în campionatul Germaniei. Un suporter al lui Schalke a aruncat cu o brichetă înspre bancile de rezerve şi l-a nimerit fix în cap pe Sven Hubscher. Secundul lui Schalke a avut nevoie de mai multe copci pentru a-i fi închisă rana. Acest incident a provocat o mare rumoare în Germania, unde oficialii şvabilor au dat asigurări că vor face toate demersurile pentru identificarea agresorului din tribună.

"Sperăm să îl găsim pe cel vinovat. Vom analiza imaginile video şi vom consulta şi registrele caselor de bilete. Este o absurditate, mai ales că sănătatea cuiva a fost pusă în pericol", a spus managerul general de la Schalke, Horst Heldt.

Schalke a pierdut confruntarea cu Koln, scor 1-2, în etapa a 15-a din Bundesliga.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite