Salah, reacţie fabuloasă: Ce a făcut când a fost întrebat despre „Balonul de Aur“ VIDEO

Salah, reacţie fabuloasă: Ce a făcut când a fost întrebat despre „Balonul de Aur“ VIDEO

Mohamed Salah

După o anchetă bizară, în care au votat 180 de jurnalişti care l-au văzut pe Lionel Messi drept cel mai bun fotbalist al lumii în 2021, un trofeu prestigios, cu o tradiţie de 65 de ani, a căzut în derizoriu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lionel Messi (34 de ani) a câştigat „Balonul de Aur“ pentru a 7-a oară în carieră, însă ultimul său succes în ancheta bisăptămânalului „France Football“ a dezumflat de tot acest trofeu!
 
Explicaţia e simplă: Messi, deşi un fotbalist cu o carieră formidabilă, pur şi simplu, n-a fost cel mai bun în 2021. Ceea ce e demonstrat şi de cifre, după cum „Adevărul“ a scris aici.
 
Iar ecourile unei mari nedreptăţi făcute polonezului Robert Lewandowski (33 de ani) continuă să genereze reacţii acide din toate direcţiile, după cum „Adevărul“ a arătat aici.
 
Şi nu doar presa mondială e indignată de ceea ce s-a întâmplat, luni, în gala de la Paris. Şi rivalii lui Messi la trofeu care, de obicei, felicită câştigătorul unor astfel de premii ştiu că argentinianul n-a meritat „Balonul de Aur“ din 2021. De fapt, tot clasamentul publicat de „France Football“ are nişte probleme mari din moment ce Mohamed Salah (Egipt / Liverpool) se află abia pe locul 7!
 
Tocmai de aceea, miercuri seară, după un nou meci în care a făcut furori, Everton - Liverpool (1-4), marcând de două ori, egipteanul a avut o reacţie fabuloasă, atunci când reporterul l-a întrebat despre clasarea sa în ancheta „France Football“. 
 
Pe scurt, Salah a izbucnit în râs şi a spus că nu vrea să comenteze. Când reporterul a insistat, starul lui Liverpool a continuat să râdă şi a spus doar că speră să aibă o clasare mai bună în 2022.
36
de goluri şi 11 pase de gol a oferit Mohamed Salah, în 2021, pentru Liverpool, în toate competiţiile.
 

VEZI REACŢIA LUI MOHAMED SALAH

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările