Rusoaicele nici nu ne bagă în seamă: Ce a spus Dmitrireva, când a fost întrebată de meciul cu România

Rusoaicele nici nu ne bagă în seamă: Ce a spus Dmitrireva, când a fost întrebată de meciul cu România

Cristina Neagu trebuie să facă încă un meci special, dacă România vrea să învingă Rusia

Dintre cele 24 de echipe care au abordat acest Mondial, doar două şi-au câştigat toate meciurile de până acum: Rusia şi Spania.

România se pregăteşte de meciul cu Rusia, primul pentru tricolore în Grupa Principală II. Pe hârtie, adversarele pornesc cu prima şansă, însă aşa a fost şi în cazul Ungariei, echipă pe care Neagu şi colegele ei au eliminat-o din cursa pentru medalii.
 
Duminică, în confruntarea cu Rusia (ora 08.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport), tocmai faptul că toată lumea o vede pe Rusia favorită poate fi un mare atuu pentru echipa pregătită de Tomas Ryde. De altfel, potrivit Digi Sport, Daria Dmitrieva, marea absentă din echipa Rusiei la acest Mondial, a vorbit despre partida cu România, de parcă aceasta e câştigată dinainte.
 
Ce a spus Daria Dmitrieva?
 
*Cel mai tare adversar e Spania, indiscutabil. România şi Muntenegru nu ne pot produce surprize, în schimb Spania ar putea veni cu ceva nou, are un joc care ne-ar putea crea probleme. Asta chiar dacă Ambros Martin le cunoaşte destul de bine şi pe spaniole, la fel şi pe românce.
 
*Avem o echipă tare, Yaroslava Frolova a făcut un meci mare, iar Anna Vyakhireva a fost fenomenală, a jucat 55 de minute, aproape că n-a fost schimbată deloc! Poate nu înscrie, dar pasele sale sunt esenţiale în jocul echipei,
 
CLASAMENTUL GRUPEI PRINCIPALE II
CITEŞTE ŞI:
 
 
 
 
 
 
 
 
Selecţionerul Ungariei a tunat după ce a fost învins de România în ultimul minut: „A fost o ruşine! E ceva personal“
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: