România, umilită, Ryde, fără grijă: „Vreau să felicit Suedia. E ţara mea“. Discurs enervant al selecţionerului

România, umilită, Ryde, fără grijă: „Vreau să felicit Suedia. E ţara mea“. Discurs enervant al selecţionerului

Tomas Ryde a început acest sezon, având două echipe: România şi CSM Bucureşti. Vicecampioana s-a debarasat însă repede de serviciile sale

Tehnicianul suedez, care a fost scos din şomaj şi pus pe banca tricolorelor, a fost foarte detaşat după încă un meci catastrofal făcut de echipa sa la Mondiale.

România a devenit ciuca bătăilor la Mondialul din Japonia, făcând un singur rezultat cu adevărat bun în victoria dramatică obţinută cu Ungaria. Şi în acel meci însă, prestaţia fetelor a fost una slabă în cea mai mare parte a întâlnirii.

În ciuda parcursului dezolant de la Mondiale, Ryde a avut, pe tot parcursul turneului, discursul şi comportamentului unui om lipsit de griji. Şi, potrivit Digi Sport, inclusiv după eşecul usturător cu Suedia şi-a continuat seria declaraţiilor enervante.

Ce a spus Tomas Ryde?

*Vreau să felicit echipa Suediei, e ţara mea natală, a făcut un meci foarte bun, a muncit 60 de minute şi nu ne-a dat şanse astăzi. Avem foarte multe jucătoare obosite, am făcut multe greşeli, a fost un meci uşor pentru ele.

*Denisa (n.r. – portarul Denisa Dedu), care e acum lângă mine, a început foarte bine, dar a fost foarte multă presiune pe umerii ei. Trebuie să mergem acasă, să ne vindecăm rănile şi să facem un meci foarte bun mâine, cu Japonia. Vă mulţumesc.

Grupa Principală II
 
Marţi
 
Rusia – Muntenegru 35-28
 
Japonia – Spania 31-33
 
România – Suedia 22-34
Au marcat pentru România: Udriştioiu (4), Pristăviţă (2), Neagu (4), Pintea (4), Florică (1), Polocoşer (1), Ostase (2), Seraficeanu (2), Zamfirescu (2)
 
Clasament
1. Rusia 4 meciuri, 8 puncte
2. Spania 4 meciuri, 7 puncte
3. Suedia 4 meciuri, 5 puncte
4. Muntenegru 4 meciuri, 4 puncte
5. Japonia 4 meciuri, 0 puncte (golaveraj -24)
6. România 4 meciuri, 0 puncte (golaveraj -37)
 
Ultima etapă (mâine, 11 decembrie):
 
*Spania - Rusia, ora 08.00
 
 *România - Japonia, ora 11.00
 
 *Muntenegru - Suedia, ora 13.30 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: