Ricky Hatton a vrut să se sinucidă după înfrângerea cu Pacquiao

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanicul Ricky Hatton, fost campion mondial de box la categoria super-uşoară (versiunea IBO) a dezvăluit că s-a gândit să se sinucidă, după ce a pierdut de centura de campion în faţa filipinezului Manny Pacquiao, în mai 2009.

"Mă simţeam cu adevărat rău, plângeam şi eram complet devastat, mă gândeam la sinucidere", s-a confesat fostul pugilist într-un interviu acordat BBC.
"Căzusem din ce în ce mai mult în depresie. Ieşeam pentru a bea câteva pahare şi, tot ceea ce poate fi mai rău când suferi de depresie, este să adaugi şi problemele cu alcoolul", a adăugat britanicul.

Hatton a fost învins fără drept de apel de Pacquiao, care şi-a trimis la podea adversarul după doar 30 de secunde, în prima repriză, înainte ca arbitrul să pună capăt luptei în repriza a doua. Peste 25.000 de spectatori britanici s-au deplasat la Las Vegas (SUA) pentru a-şi susţine idolul, însă au avut parte de mai puţin de şase minute de box.

Ricky Hatton a căzut apoi într-o despresie profundă, fiind surprins de un tabloid în timp ce se pregătea să consume cocaină.

"Aveam gânduri negre, zile la finalul cărora, indiferent dacă beam sau nu, nu îmi aminteam ceea ce s-a întâmplat în viaţa mea", a mai spus fostul campion. Acesta a ţinut să mulţumească tabloidului care a dezvăluit dependenţa sa de cocaină, în urma articolului respectiv internându-se într-o clinică de dezintoxicare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite