Rezultat-şoc la French Open: A fost eliminată favorita numărul 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua şi surpriza la turneul de la Roland Garros. Mai ales în proba feminină, unde deja au fost eliminate mai multe nume sonore.

Simona Halep va juca, cel mai probabil vineri, în turul III de la French Open, urmând să o întâlnească pe Amanda Anisimova (SUA, 19 ani, 29 WTA), însă până atunci a mai scăpat de o ameninţare, în tentativa ei de a câştiga trofeul la Roland Garros.

Astăzi, în prima partidă a zilei în turul II, Karolina Pliskova (4 WTA) a fost eliminată de Jelena Ostapenko (43 WTA), campioană la French Open 2017. În doar o oră şi 10 minute, Ostapenko s-a impus cu 6-4, 6-2. Sportiva din Letonia va juca acum fie cu Stephens (34 WTA), fie cu Badosa (87 WTA).

De partea cealaltă, Pliskova, fără vreun Grand Slam în palmares, a încheiat socotelile cu turneele majore în acest an cu un bilanţ dezolant:

*Australian Open: Turul III

*US Open: Turul II

*French Open: Turul II

Până acum, la Roland Garros au fost eliminate mai multe favorite la trofeu: Marketa Vondrousova (19 WTA), Karolina Muchova (26 WTA), Madison Keys (16 WTA) şi Angelique Kerber (22 WTA), Serena Williams (9 WTA), Victoria Azarenka (14 WTA) şi acum Karolina Pliskova (4 WTA).

CITEŞTE ŞI:

Ana Bogdan şi blestemul turului II la French Open: Românca, învinsă dramatic la Paris

Golanca de la Roland Garros: Sara Errani, explicaţii penibile pentru comportamentul ei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite