Revolta fotbaliştilor români: „Suntem carne de tun!“. Anunţul LPF a provocat o reacţie furibundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Ţucudean (CFR Cluj)
George Ţucudean (CFR Cluj)

Fotbalistul român e mult prea sensibil, dacă ne luăm după declaraţiile care se dau, periodic, în funcţie de starea vremii.

În luna aprilie a acestui an, o partidă din play-out, Gaz Metan – ACS Poli a fost urmată de o declaraţie memorabilă dată de un fotbalist al bănăţenilor, Alexandru Ciucur: „S-a jucat la o temperatură foarte ridicată şi e foarte greu să joci fotbal la această oră (n.r. – meciul a început la ora 15.30). Bine că am ieşit toţi sănătoşi de pe teren“. 

Dacă în aprilie a fost prea cald, acum, într-adevăr, e foarte frig. Iar faptul că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a programat ultima etapă pentru weekend-ul de 21-22 decembrie - derby-ul FCSB – CFR Cluj (sâmbătă, ora 20.00) urmând a fi ultima partidă din acest an - l-a indignat pe George Ţucudean.

„Să vedem dacă se poate juca până la final. Cu aceste condiţii meteo care se anunţă, nu ştiu. Vor cei de la Ligă să jucăm şi de Crăciun şi de Revelion...Nu văd de ce atâta grabă. Noi suntem carne de tun. Jucaţi fraţilor! Vin suporteri foarte puţini şi trebuie să se gândească şi la noi. E frigul acesta care îţi pune în pericol sănătatea“, a afirmat atacantul de 27 de ani, autor al opt goluri în acest campionat, potrivit prosport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite