Remarcatul lui Piţi, din Grecia, criticat de naşul şi patronul său: "Dacă-l pui să dea o centrare bună îşi rupe piciorul"

Remarcatul lui Piţi, din Grecia, criticat de naşul şi patronul său:

Enache a jucat excelent cu Grecia Fot AFP

Pentru naţionala României, în meciul cu Grecia, au debutat doi fotbalişti, Gabriel Enache şi Andrei Prepeliţă, deveniţi jucătorii cu numărul 813 şi 814 care au îmbrăcat tricoul naţionalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul a fost remarcatul lui Victor Piţurcă, acesta apreciind că „Enache a intrat extraordinar în meci”. Şi chiar aşa a fost, mijlocaşul de 24 de ani având câteva şarje care l-au solicitat serios pe Holebas. Gabriel Enache este unul dintre fotbaliştii Astrei care au explodat în ultimul sezon, el devenind titular indiscutabil pe banda dreaptă a giurgiuvenilor. 

Ascensiunea sa remarcabilă dar şi faptul că este un băiat extrem de cuminte, l-au determinat pe patronul echipei sale, Ioan Niculae, să accepte să-i fie naş de cununie. Acelaşi Niculae, care anul trecut în octombrie anul trecut declara că „Enache îşi rupe piciorul dacă-l pui să dea o centrare bună” l-a condus pe Enache la altar şi mai apoi a făcut lobby pentru el pe lângă Victor Piţurcă. Forma bună a lui Gabriel a făcut ca el să fie preferat de Piţurcă lui Torje, ca primă schimbare în meciul cu Grecia, deşi acesta din urmă are o experienţă internaţională net superioară fotbalistului Astrei.

Enache este al 86 fotbalist promovat de Victor Piţurcă la echipa naţională, iar Prepeliţă al 87-lea
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările