Reghecampf are un admirator la Dinamo: un titular al „câinilor“ l-a ridicat în slăvi pe antrenorul Stelei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

În ciuda rivalităţii care există între cele două cluburi, un elev al lui Andone a recunoscut că e un mare fan al omului de pe banca roş-albaştrilor.

Sergiu Hanca (24 de ani) a fost printre jucătorii mai buni ai lui Dinamo în prima parte a sezonului, fiind propus de Ioan Andone chiar şi la echipa naţională.

Fundaşul reprofilat în mijlocaş bifează al doilea sezon în „Ştefan cel Mare“, însă a reuşit să facă primii paşi spre fotbalul mare la Snagov, în liga a doua, acolo unde a lucrat cu Laurenţiu Reghecampf. Hanca a povestit la Dolce Sport cum a fost impresionat de metodele lui „Reghe“ cât timp a colaborat cu acesta.

Ce a spus?

„Am lucrat cu Reghecampf timp de doi ani, când eram la Snagov. M-a impresionat felul în care face pregătirea fizică. Neubert nu era, era doar Reghe. Au fost doi ani în care am învăţat ce înseamnă pregătirea fizică. Eu veneam de la juniori, de la Târgu Mureş, la Liga a II-a, mă gândeam că va fi uşor, dar a fost un fel de test de maturitate.

Eram foarte mulţi tineri şi încerca să ne facă să ne facă să avem o gândire pozitivă, indiferent cât de grea era pregătirea fizică. Cel puţin, în privinţa mea, a reuşit toate aceste lucruri.

Lucram cu TRX-ul, multe poziţii de izometrie, foarte multă alergare, eram foarte bine pregătit fizic. În acea perioadă, în minutul 60 noi începeam să facem sprinturi, când adversarii cedau fizic.

Reghecampf era foarte apropiat de grup. Eram o adevărată echipă la Snagov. Ieşeam împreună la masă, se făceau grătare. Dar când era de muncă nimeni nu scotea un cuvânt şi se muncea“, a povestit Hanca. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite