Real Madrid - Getafe: 4-0. Cristiano Ronaldo a reuşit un hattrick în 10 minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real a câştigat meciul de pe teren propriu cu Getafe, disputat duminică, scor 4-0. Partida din Primera División a fost ultima oficială înainte de confruntarea cu Barcelona.

José Mourinho şi-a menajat o parte din fotbaliştii importanţi în vederea meciului de miercuri din Cupa Spaniei, cu Barcelona. În ciuda acestui fapt, Real n-a avut o misiune grea şi a tranşat scorul în partida cu Getafe, madrilenii marcând de patru ori, fără nicio replică concretizată din partea lui Getafe. 

Cu Xavi Alonso şi Sami Khedira pe banca de rezerve, gruparea de pe Santiago Bernabéu şi-a făcut treaba în meciul de duminică şi a luat cele trei puncte ale etapei. 

Cu o primă repriză lipsită de goluri, soarta partidei s-a decis în a doua parte a jocului. Sergio Ramos a deschis scorul în minutul 54 după o fază controversată, apoi Cristiano Ronaldo a reuşit un hattrick în nu mai puţin de 10 minute (62', 65', 72').

Partida a venit ca un cadou la doar o zi după ce Mourinho a aniversat 50 de ani. Accidentarea lui Iker Casiilas a rezolvat o polemică avută cu tehnicianul Realului, care l-a trimis acum pe Antonio Adan în poartă. Kaká nu a făcut parte din lot, după ce speculaţiile din ultima vreme l-au plasat în mijlocul negocierilor pentru un transfer la AC Milan.

Real Madrid este  pe locul trei în campionat, la 12 puncte în spatele liderului Barcelona, catalanii având programată duminică seară partida de pe teren propriu cu Osasuna. Getafe este situată în a doua parte a clasamentului, pe locul 11.

Echipe


Real Madrid: Adan - Sergio Ramos, Albiol, Carvalho, Coentrao - Essien, Modric - Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo - Higuain. Antrenor: José Mourinho.

Getafe: Moya - Valera, Alexis, Lopo, Miguel Torres - Xavi Torres, Borja - Diego Castro, Gvilan, Sarabia, Colunga. Antrenor: Luis Garcia Plaza.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite