Real Madrid - Espanyol, scor 6-0, în etapa a 22-a din campionatul Spaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a câştigat, duminică, scor 6-0, în meciul cu Espanyol, echipa antrenată de Costel Gâlcă şi la care a apărat, în premieră, Giedrius Arlauskis, în etapa a 22-a a campionatului Spaniei.

Arlauskis, fostul portar al Stelei, a respins şutul lui Ronaldo, din minutul 3, dar nu a mai avut ce face la lovitura de cap a lui Karim Benzema, din minutul 7, după o centrare a lui James Rodriguez. Ronaldo nu l-a mai iertat pe Arlauskis, în minutul 12. Portughezul a făcut 2-0, din penalty scos tot de el, iar James Rodriguez a profitat de o deviere a lui Pape Diop şi a marcat în minutul 16. 

Echipa antrenată de Costel Gâlcă a fost aproape de gol în minutul 45, dar Keylor Navas l-a blocat pe Sevilla şi a declanşat contraatacul încheiat cu gol de către Cristiano Ronaldo.

Atacantul portughez de 30 de ani a reuşit să marcheze şi cu o lovitură de cap, în minutul 82, din centrarea lui Jese. Tot atacantul de 22 de ani a fost şi la originea golului şase al Real-ului, reuşit în proprie poartă de Duarte, de la Espanyol.

Real Madrid este pe locul trei în clasament, cu 47 de puncte. Barcelona este lider, cu 51 de puncte şi cu un joc mai puţin, iar Atletico Madrid este pe 2, cu 48 de puncte. Espanyol a coborât pe locul 15, cu 22 de puncte, la egalitate cu Betis Sevilla. Granada, prima echipă de pe loc retrogradabil, are 20 de puncte.

Alte rezultate înregistrate, duminică, în Primera Division: Sevilla - Levante, scor 3-1, Valencia - Gijon, scor 0-1, Las Palmas - Celta Vigo, scor 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite