Răzvan Raţ e dezamăgit: “E ciudată atitudinea celor de la PAOK faţă de mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Raţ
Răzvan Raţ

otbalistul echipei PAOK Salonic, Răzvan Raţ, crede că este ciudat faptul că nu există o poziţie oficială din partea clubului elen în privinţa sa şi a precizat că în urmă cu zece zile tehnicianul Igor Tudor i-a spus că este un jucător de bază pentru sezonul viitor.

"S-a dovedit că am fost om de bază la PAOK până acum o săptămână. Acum văd că lucrurile s-au schimbat. Nu m-a chemat nimeni să-mi spună despre ce e vorba. Să-mi spună şi mie un motiv logic, pe care să-l cred. La început mi s-a spus să mă antrenez cu echipa a doua, iar apoi mi s-a zis să mă antrenez doar cu un preparator fizic. E ciudat că nu există o poziţie oficială din partea clubului. E ciudată atitudinea lor faţă de mine. Ultima dată când am vorbit cu antrenorul a fost acum 10 zile şi mi s-a spus că sunt un jucător de bază pentru sezonul care urmează şi că va conta pe mine. După patru zile totul s-a schimbat! Asta a fost singura mea discuţie cu antrenorul Igor Tudor", a declarat Răzvan Raţ la Digi Sport.

Răzvan Raţ a fost trimis, săptămâna trecută, la echipa a doua a grupării PAOK Salonic. Alături de Raţ, la echipa a doua a clubului au fost trimişi şi Maarten Mertens şi Eyal Golasa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite