Viorel Moldovan: “Vom lupta pentru calificare cu Danemarca şi Polonia”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Antrenorul secund al reprezentativei României, Viorel Moldovan, a declarat că grupa E din preliminariile CM-2018 este una dificilă, însă a apreciat că putea fi şi mai greu, subliniind că adversarele principale vor fi Danemarca şi Polonia.

"Este o grupă dificilă. Putea să fie şi mai rău, însă va fi greu. Din punctul meu de vedere, sunt două echipe cu care ne vom lupta pentru calificare, Danemarca şi Polonia. Dar nu trebuie de neglijat Muntenegru şi trebuie să fim foarte atenţi cu Armenia şi Kazahstan, care au crescut mult. Cred în calificare, dar până acolo mai avem multe hopuri de trecut. Pe mine mă îngrijorează situaţia de acum, cu mulţi jucători fără contracte şi la fel de mulţi ieşiţi din formă şi accidenţaţi. Pentru că noi trebuie să ne calificăm la Europenele din Franţa. Sper că participând acolo vom creşte şi vom prinde încredere în forţele noastre", a declarat Moldovan pentru Mediafax.

Reprezentativa României va face parte din grupa E alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia şi Kazahstan, în preliminariile Cupei Mondiale din 2018, conform tragerii la sorţi de sâmbătă, de la Sankt Petersburg. Preliminariile Cupei Mondiale din 2018 vor începe în septembrie 2016 şi se vor încheia în noiembrie 2017 (perioada 4 septembrie 2016-10 octombrie 2017 faza grupelor; 9-11 noiembrie 2017 prima manşă a barajului; 12-14 noiembrie 2017 manşa secundă a barajului).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite