Răzvan Burleanu râde de Mircea Sandu: "Mai bine îi scrie lui Moş Crăciun"

Răzvan Burleanu râde de Mircea Sandu:

Răzvan Burleanu râde de Mircea Sandu FOTO Eduard Enea

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, la Casa Fotbalului, că predecesorul său, Mircea Sandu, ar trebui să i se adreseze lui Moş Crăciun pentru a soluţiona notificarea privind contractul de rentă viageră.

"Am discutat şi despre acest lucru şi cred că cunoaşteţi solicitarea fostului preşedinte. Eu cred că cel mai în măsură să-i răspundă la această scrisoare este Moş Crăciun. Prin urmare îi recomand să-i scrie lui Moş Crăciun, dar cred că şi el este cam ocupat în aceste zile, pentru că trebuie să aibă grijă de copii. Lucrurile sunt simple, a fost o conferinţă de presă intens mediatizată în care a susţinut sus şi tare că renunţă la orice, că denunţă unilateral contractul. După care a trimis federaţiei această înştiinţare, am luat act de ea şi bineîntţeles că nu se mai fac plăţile acelei rente viagere. Înţeleg că odată cu venirea Crăciunului, şi toţi ne gândim la cadouri, am primit această notificare", a declarat Burleanu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al FRF.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: