Război mediatic în Spania între Guardiola și directorul Marca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circul mediatic nu este o caracteristică exclusivă a Ligii lui Mitică. Se întâmplă și la case mai mari. Eduardo Inda, directorul cotidianului sportiv, a fost acuzat de antrenorul Barcelonei ca fiind responsabil de accidentarea lui Messi, din partida cu Atletico Madrid, de duminica trecută.

Accidentarea lui Leo Messi după o intrare dură a lui Ujfalusi, duminică, în meciul Atletico-Barcelona, a stârnit un adevărat război între directorul cotidianului Marca şi antrenorul blau-grana, Josep Guardiola.

Pep l-a acuzat direct pe Inda pentru că ar fi incitat la violenţă împotriva starului său, în timp ce "boss"-ul Marca i-a răspuns: "Nu-l înţeleg pe filosof! Noi am publicat pe prima pagină imaginea intrarea dură asupra lui Messi. Mă îndoiesc că vreunul din ziarele catalane pe care atât de mult le îndrăgeşte Guardiola ar fi făcut la fel dacă era vorba de un fotbalist de la Real Madrid".

"Messi trebuie oprit prin orice mijloace"

Dar de unde vine conflictul dintre cei doi? Conform EcoDiario, totul a început când, într-unul din videourile sale de pe videoblogul de pe site-ul Marca, înaintea unui "SuperClasico" Real Madrid-Barcelona, Inda a afirmat că Messi trebuie oprit cu orice preţ, "pe cale civilă sau criminală", folosind o expresie care acum ceva timp a lansat-o în lumea fotbalului Luis Aragones.

Comentariul lui Inda i-a iritat atunci la culme pe fanii Barcelonei, care l-au acuzat pe redactorul-şef al cotidianului sportiv că i-ar incita pe fundaşii Realului să-l "rupă" pe atacantul argentinian. Guardiola a făcut referire la acelaşi comentariu după partida cu Atletico.

Citește pe adevarul.es ce i-a răspuns directorul Marca lui Pep Guardiola și de ce anume îl face responsabil pe antrenorul Barcelonei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite