Primele declaraţii făcute de Raul Rusescu după debutul perfect în campionatul portughez, unde a marcat două goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raul Rusescu a avut parte de un debut de bun augur în primul eşalon portughez, vineri, după ce a şi-a condus echipa spre succes în meciul cu Vitoria Guimares (3-0), reuşind o „dublă“.

Raul Rusescu a majorat scorul deschis de coechipierul Felipe Pardo (31') şi a înscris „dubla“ (66', 73'), asigurându-şi un prim meci excelent în campionat.

„A fost un joc perfect, nu doar pentru mine, ci pentru toată echipa. Am marcat trei goluri şi am mai avut multe ocazii. Adversarii nu au făcut nimic, aşa că a fost un joc perfect pentru toţi. Sper ca mereu să pot da sută la sută, încerc să-mi fac jocul şi să marchez. Sunt fericit că-mi pot ajuta echipa să-şi atingă obiectivele. Pot promite că Braga va juca mereu ca astăzi, că vom lupta mereu pentru a câştiga“, a declarat Rusescu după meci.

Tehnicianul românului s-a arătat mulţumit de evoluţie: „Nu a fost nicio surpriză, am spus deja că este un jucător care îşi cunoaşte bine meseria. Putea să mai dea un gol, dar e bine şi două, pentru început“. Rusescu a fost titular în partida de sâmbătă, fiind înlocuit în minutul 88, de Edinho. Debutul la echipă s-a petrecut pe 5 ianuarie, într-un meci de cupă, în care a fost integralist. După 15 etape, Braga ocupă locul şase în clasament, la 11 puncte de liderul Sporting Lisabona, cu un bilanţ de şapte victorii, un egal şi şapte înfrângeri. 

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Rusescu, debut incendiar în campionatul portughez: a făcut spectacol pe teren şi a dat două goluri

FOTO Primele imagini cu Raul Rusescu, după transferul de la FC Sevilla la Sporting Braga

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite