PSG şi-a stabilit ţinta: Cristiano Ronaldo este dorit la Paris

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, are mari şanse să plece de la Real Madrid în 2013. Şeicii de la Paris Saint Germain au făcut o ofertă fabuloasă pentru portughez, 100 de milioane de euro pentru transferul său. Odată cu Ronaldo, la Paris ar putea ajunge şi antrenorului Realului, Jose Mourinho.

Potrivit presei italiene, oficialii celor două echipe s-au întâlnit deja pentru a purta prima rundă de negocieri. Cheia acestei mutări a lui Ronaldo la PSG este impresarul Jorge Mendes, care reprezintă interesele jucătorului, dar şi pe cele ale lui Jose Mourinho. Potrivit aceloraşi surse, gruparea parziană este dispusă să achite 100 de milioane de euro pentru a-l aconta pe Ronaldo. În schimbul său, la Real ar urma să ajungă atacantul columbian al lui Atletico Madrid, Radamel Falcao, impresariat tot de Jorge Mendes.

În schimbul posibilului transfer al lui Falcao la Madrid, clubul spaniol ar urma să plătească lui Atletico suma de 70 de milioane de euro.

Dacă Ronaldo va ajunge pe Stade de France, suma plătită de PSG va fi cea mai mare din istoria transferurilor din fotbal. Pe lângă cele 100 de milioane de euro, portughezul ar urma să primească un salariu care se ridică la 18 milioane de euro, cu patru milioane mai mult decât primeşte acum la Real Madrid.

De partea cealaltă, Jose Mourinho ar urma să primească un salariu de minim 10 milioane de euro. Tototdată, dacă va ajunge să antreneze pe PSG, Mourinho ar fi singurul antrenor din lume care a pregătit echipe din cele mai puternice campionate ale planetei: Primera Division (Real Madrid), Anglia (Chelsea Londra), Italia (Inter Milano), Portugalia (FC Porto).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite