Prinde contur revenirea lui Mutu la naţională: ultimele declaraţii date de Iordănescu despre fotbalistul de 37 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la Târgu-Mureş, fostul fotbalist al celor de la Chelsea, Juventus şi Fiorentina se antrenează cot la cot cu Voiculeţ şi Mureşan, fiind supus unui regim spartan de tehnicianul Petre Grigoraş.

Iar eforturile lui Mutu în tentativa de a prinde lotul pentru Euro 2016 pot fi răsplătite de selecţionerul Iordănescu. Acesta a salutat revenirile lui Mutu şi Marica în Liga I, la ASA Târgu-Mureş, respectiv Steaua.

„Eu apreciez şi revenirea lui Marica, şi poziţia lui Mutu. Dorinţa lor de a juca la naţională. Fotbalul românesc are nevoie de valori. Dacă vă uitaţi la lot, n-avem nume deosebite care să tragă echipa după el. Noi sperăm ca ei să revină şi să atingă nivelul pe care îl cere echipa naţională“, a afirmat selecţionerul la Digi Sport.

El a comentat şi situaţia lui Raţ, cel care e indisponibil timp de trei luni din cauza unei accidentări. „Din punctul meu de vedere, nu e uşor să stiu ca Raţ, om de bază la naţională, cu extrem de multă experienţă, a fost operat şi are o pauză aşa mare. Cu siguranţă că turneul din această iarnă trebuie să-mi dea un titular pentru jocul cu Lituania din 23 martie, pentru că nu cred că va putea reveni până la acea dată“, a spus Iordănescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite