Prima declaraţie a Simonei Halep, după calificarea, în premieră, în finala de la Roland Garros

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep va fi, începând de luni, a treia cea mai bună jucătoare din lume FOTO Reuters
Simona Halep va fi, începând de luni, a treia cea mai bună jucătoare din lume FOTO Reuters

Simona Halep a atins joi seara, la Paris, cea mai mare performanţă din cariera sa, calificarea în finala Openului Franţei. Imediat după succesul cu Andrea Petkovic, din semifinale, care i-a asigurat prezenţa în ultimul act, Simona a precizat că i s-a împlinit un mare vis.

Simona Halep este, fără îndoială, cea mai în formă jucătoare de tenis a momentului. Parcursul excelent de până acum la Roland Garros a fost încununat joi seara, când constănţeanca s-a calificat, în premieră, în finala Openului Franţei, după ce a învins-o în semifinale, cu ceva emoţii, pe Andrea Petkovici.

Imediat după succesul din penultima fază a competiţiei, Halep a apărut în faţa camerelor de luat vederi, afişând o figură radioasă. Deşi a realizat cea mai mare performnaţă din cariera sa, Simona a avut aceeaşi atitudine modestă şi a declarat că, odată cu accederea în finala de la Roland Garros, şi-a îndeplinit cel mai mare vis.

"Sunt foarte bucuroasă pentru rezultat. Visul meu era sa joc finala la Paris şi mă bucur foarte mult pentru că am reuşit acest lucru. Au fost momente grele în setul doi, dar este bine că am câştigat şi că totul s-a terminat cu bine. Am avut emoţii, însă am rămas concentrată şi nu cred că s-a văzut ceva în jocul meu", a precizat Halep la Eurosport.

Românca a vorbit şi despre adversara ei din marea finală, despre care a spus că o ştie suficient de bine pentru a-i contracara armele principale. "Maria Şarapova este o mare campioană. Am mai jucat cu ea, ştiu cum să evoluez împotriva ei. Am învăţat multe din ultima experienţă. Nu am nimic de pierdut împotriva ei. Sper să mă pot bucura după acest meci. 

Kim Clijters despre Halep: După meciul de la Madrid, când a fost învinsă de Şarapova, Halep va căpăta un plus de încredere. Contează cum va începe rusoaica meciul. Presiunea este pe Şarapova, dar Simona este numărul patru mondial, nici ei nu-i va fi uşor.


Fotografie postată pe pagina de Facebook a Simonei Halep, cu mesajul: „Astăzi (joi) a fost o zi ... pfff nu am cuvinte ... PERFECTĂ !!! Vă mulţumesc din tot sufletul pentru cuvintele frumoase! Vă pup, vă ador şi vă iubesc!”

simona halep FOTO facebook

CITIŢI ŞI:

Simona Halep e în finală la Roland Garros! Ce performanţă incredibilă a egalat românca după 34 de ani

Simona Halep, în finala de la Roland Garros. Românca e noul număr 3 mondial, după ce-a învins-o în semifinale pe Andrea Petkovici

Se repetă duelul Simona Halep - Maria Şarapova, acum în finală la Roland Garros. Vezi istoricul!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite