Preşedintele SUA, Barack Obama, a fost confundat de englezi cu un fundaş din naţionala Albionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama a ajuns pe materialele promoţionale comercializate în Anglia cu prilejul CM 2014
Barack Obama a ajuns pe materialele promoţionale comercializate în Anglia cu prilejul CM 2014

Chipul preşedintelui american Barack Obama apare, din greşeală, pe cănile comercializate în Regatul Unit cu ocazia Cupei Mondiale, în locul celui al fundaşului echipei Angliei, Chris Smalling, informează dailymail.co.uk.

Pe cănile pe care scrie Chris Smalling, World Cup squad Brazil 2014, producătorii au pus din greşeală o poză cu Barack Obama, îmbrăcat în tricoul de joc al reprezentativei Albionului. Angajatul, al cărui nume nu a fost făcut public, riscă să fie concediat, după apariţia acestei fotografii. Acesta fusese desemnat să găsească pe internet poze fără drepturi de autor care să poată fi folosite pe căni. Compania care a produs cănile a contactat reţeaua de magazine care comercializa produsele, pentru a le retrage de la vânzare, scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax. 

Asemănarea fizionomică dintre fotbalistul Chirs Smalling şi Obama este atât de evidentă, încât i-a făcut pe producătorii cănilor promoţionale să-i confunde pe cei doi. 

smalling obama

"Ei au desemnat un tânăr agil să se ocupe de poze. Designul cănilor a fost semnat şi certificat de şeful firmei, care a avut o noapte grea alături de băieţi la o partidă de poker. Ei ne-au contactat şi imediat 2.000 de căni au fost trimise către depozitul nostru. Noi, fiind nerăbdători, le-am despachetat şi, într-adevăr, s-a dovedit că pe cana pe care scria Chris Smalling apărea chipul lui Barack Obama", a confirmat directorul general al companiei distribuitoare, Karl Baxter.

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite