Presa internaţională o elogiază pe Halep:„Românca a cucerit California, după o finală captivantă cu Jankovici“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Succesul Simonei Halep în finala turneului WTA de la Indian Wells nu a trecut neobservat de marile publicaţii sportive din lume, care au dedicat spaţii generoase performanţei reuşite de jucătoarea din România.

"Halep câştigă cel mai important titlu din carieră. Are logică faptul că Simona Halep a trebuit să joace trei seturi pentru a câştiga primul ei titlu BNP Paribas Open. Trecând peste o aparentă accidentare la picior, un serviciu defectuos şi o fostă campioană, Halep a revenit după ce a pierdut primul set şi a învins-o pe câştigatoarea din 2010, Jelena Jankovici, scor 2-6, 7-5, 6-4, cu o evoluţie curajoasă", au notat jurnaliştii de la bnpparibasopen.com, citaţi de Mediafax.

"Halep a câştigat cel mai important titlu din cariera sa la Indian Wells", a notat şi site-ul wtatennis.com, în vreme ce bbc.com a scris că Simona Halep a învins-o pe Jelena Jankovici "într-o finală captivantă".

Cotidianul francez l'Equipe a arătat că Halep "a ştiut să profite de fragilitatea adversarei sale. Românca, departe de cel mai bun nivel al său pe durata a trei sferturi din finală, s-a ambiţionat, strigând din ce în ce mai tare şi câştigând ghem după ghem."

"Halep, spectaculoasă în faţa lui Jankovici. Simona Halep a revenit după un prim set dificil şi a învins-o pe Jelena Jankovici în finala turneului de la Indian Wells" a notat tvasports.ca.

"Revenirea lui Halep, Jankovici k.o.", a notat Gazzetta dello Sport, iar site-ul tenniscircus.com a intitulat articolul despre performanţa româncei astffel: "Halep cucereşte California". "Jankovici a pierdut finala după ce a avut posibilitatea să o termine lejer, în două seturi"

Simona Halep, locul 3 WTA, a câştigat al 11-lea titlu din carieră şi cel mai important, după ce s-a impus cu 2-6, 7-5, 6-4 în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells în faţa sportivei Jelenei Jankovici, locul 18 WTA.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Simona Halep încheie meciul cu Jankovici cu un punct încântător

VIDEO Discursurile jucătoarelor şi ceremonia de acordare a trofeului

VIDEO 5 lovituri senzaţionale reuşite de Simona Halep la Indian Wells

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite