Portugalia s-a făcut şi ea de râs cu Insulele Capului Verde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de ieri seară, vedem cu alţi ochi “performanţa” tineretului României, antrenat de Emil Săndoi, care remizase (0-0) cu Republica Capului Verde.

Aceasta pentru că naţionala mare a micuţului stat african, clasată pe locul 117 în ierarhia FIFA, a ţinut în şah echipa Portugaliei, în amicalul care a deschis pregătirile lusitanilor pentru Cupa Mondială. La Covilha, pe teren propriu, Cristiano Ronaldo, Nani, Deco şi celelalte vedete ale selecţionerului Queiroz au fost incapabili să marcheze împotriva unei reprezentative a cărei cel mai cunoscut component este atacantul Dady, acum la Osasuna, dorit la Steaua în urmă cu doi ani. Surprinzător, după un 0-0 ruşinos, Carlos Queiroz s-a declarat mulţumit. "Jucătorii au respectat sarcinile trasate", a fost anunţul şoc al selecţionerului portughez.

Argentina, show fără Messi

„Pumele" lui Diego Armando Maradona sunt gata de Mondial. În ultimul amical dinaintea turneului final, sud-americanii au făcut spectacol la Buenos Aires contra modestei echipe a Canadei (5-0). Afectat de o uşoară accidentare, Leo Messi a privit de pe margine reuşitele colegilor săi, lipsiţi şi de aportul lui Diego Milito, proaspătul MVP al finalei Ligii Campionilor. Veşti bune şi pentru Anglia, care a bătut Mexicul (3-1) bazându-se şi pe Wayne Rooney, a cărui situaţie medicală îi dăduse bătăi de cap lui Fabio Capello.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite