Pokerstars Players No Limit Hold’em Championship revine în 2020: Unde va avea loc următoarea ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PokerStars acordă şi mai multe carduri gratuite cu populara campanie de premii-cadou Platinum Pass, prin intermediul unei serii de competiţii şi provocări în perioada premergătoare evenimentului.

PSPC va avea loc pe parcursul European Poker Tour (EPT) Barcelona, la Casino Barcelona, în perioada 20 - 24 august 2020. PokerStars acordă şi mai multe carduri gratuite cu populara campanie de premii-cadou Platinum Pass, prin intermediul unei serii de competiţii şi provocări în perioada premergătoare evenimentului. 

PokerStars a anunţat turneul de anul viitor în cadrul EPT Barcelona, surprinzând cinci finalişti ai competiţiei ‘Chase Your Dream – Play Against Your Heroes’ cu propriile lor pachete Platinum Pass. Acum, fiecare dintre ei va avea şansa de a juca anul viitor în unul dintre cele mai prestigioase evenimente de poker live pentru premii ce valoarează milioane. În plus, Clement Eloy din Franţa a plecat acasă şi cu €10.000 pentru locul întâi. 

Fiecare pachet Platinum Pass acordă intrare gratuită în turneul cu buy-in de €22.500 (aprox. $25.000), precum şi cazare de şase nopţi la hotel, zboruri, transfer şi diversealte cheltuieli, pentru câştigător şi un invitat. 

„Primul turneu PSPC a avut un succes extraordinar şi a avut sute de câştigători de pachete Platinum Pass, care au îndrăznit să viseze şi să joace într-un eveniment high-roller exclusiv”, a declarat Severin Rasset, Director administrativ şi Director comercial al PokerStars.  „PSPC demonstrează angajamentul nostru pentru dezvoltarea jocului, nu numai prin crearea de oportunităţi pentru fanii pokerului de a câştiga sume de bani care le pot schimba viaţa, ci şi prin promovarea pokerului şi a distracţiei pe care o asigură.' 

În cadrul primului PSPC, turneu desemnat ca fiind cel mai mare eveniment live de poker cu buy-in de $25.000 din istorie, Ramon Colillas a învins peste 1.000 de jucători pentru a pleca acasă cu peste $5 milioane. Colillas a fost unul dintre cei 300 de câştigători ai Platinum Pass care şi-au obţinut gratis intrarea în turneu. 

„PSPC a fost o experienţă incredibilă pentru mine”, a declarat Colillas, care este acum ambasador PokerStars. „Perioada precedentă, turneul în sine şi faptul că acum reprezint PokerStars a fost un vis devenit realitate. Sunt atât de fericit că a revenit şi că pot fi parte dintr-un eveniment care poate schimba viaţa cuiva. Cu siguranţă voi încerca să obţin o a doua victorie!”

Pachetele Platinum Pass sunt în valoare de €26.466 (aprox. $30.000) şi includ buy-in-ul de €22.500 (aprox. $25.000) şi o excursie de şase nopţi în Barcelona pentru câştigător şi un invitat, inclusiv cazare la hotel, zboruri, transfer şi alte cheltuieli. 

Zece carduri(5 pe .COM şi 5 pe .FRES) vor fi, de asemenea, acordate aleator online într-o promoţie Stars Rewardsde Cufere misterioase, care începe pe 28 august 2019. 

Provocările pentru a câştiga următoarele pachete Platinum Pass vor fi dezvăluite în mod regulat până la evenimentul din august 2020.

Detaliile referitoare la participanţii competiţiei ‘Chase Your Dream – Play Against Your Heroes’ sunt, după cum urmează:

Adrian Garcia, 23, Salamanca, Spania:

Adrian studiază momentan pentru o diplomă în inginerie chimică şi visul său este să devină jucător profesionist de poker şi/sau DJ. Momentan lucrează ca DJ, având mici petreceri în cluburi de noapte, în faţa a 100 -150 de persoane. Dacă ar câştiga, ar folosi premiul pentru a-şi rezerva o excursie în Amsterdam, deoarece îi place scena muzicii electronice de acolo. De asemenea, ar investi potenţial într-un masterat şi ar juca în mai multe turnee de poker.

Clement Eloy, 36, Lille, Franţa: 

Clement este căsătorit şi are doi copii şi este designer freelancer de produse, cum ar fi ceasuri şi scaune. În timpul său liber, îi place să alerge şi să gătească. De asemenea, el îşi cultivă singur legumele. Lui Clement îi place să urmărească show-uri de poker pe YouTube şi Twitch şi este un mare fan al lui Lex Veldhuis. Singura sa experienţă de poker live a fost jocul cu prietenii.

Danielle Summer, 38, Tenerife, Spania:

Danielle este infirmieră, originară din Yorkshire, Marea Britanie, dar care a trăit în Tenerife în ultimii 15 ani. Ea a jucat poker online timp de 12 ani şi joacă poker live cu prietenii. De asemenea, a jucat în cazinouri în Tenerife şi pe vase de croazieră, însă preferă să joace jocuri organizate acasă. Cel mai mare câştig la poker de până acum este $250.

Christoph Walkenhorst, 35, Bielefeld, Germania:

Christoph este asistent social, care a ajutat tineri refugiaţi din ţări sfâşiate de război pe parcursul crizei europene a migranţilor. Momentan se află în concediu paternal pentru a avea grijă de cei doi copii ai săi. A început să joace poker în perioada boomului şi joacă online, dar şi cu prietenii săi, în fiecare vineri, pentru distracţie. În timpul său liber, îi place să se antreneze pe cross trainer-ul său, să urmărească Netflix sau să se delecteze citind colecţia sa de benzi desenate.

Daryl Inglis, 43, Ontario, Canada:

Daryl este un veteran militar, care a servit în armata canadiană timp de 20 de ani, cu tururi în Bosnia şi Afganistan. În ultimii ani, a urmat cursuri pentru a deveni infirmier, însă această meserie nu i s-a potrivit. Acum este interesat să devină instructor de schi. Îi place pokerul live datorită interacţiunii faţă în faţă. Joacă de obicei acasă, cu prietenii, însă joacă şi la un cazino de două ori pe an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite