Pirlo este ca şi demis de la Juventus! Cine va prelua echipa în sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
allegri

Rezultatele foarte slabe din acest sezon ii vor fi fatale lui Andrea Pirlo, demiterea tehnicianului de la conducerea lui Juventus fiind o chestiune de ore.

Sezonul care tocmai s-a încheiat a fost de departe cel mai slab al lui Juventus din ultimul deceniu. Pe lângă eliminarea timpurie din Liga Campionilor, alb-negrii au pierdut titlul în Serie A şi au prins cu mari emotii un loc de Liga Campionilor. Câştigarea Cupei taliei a fost o palidă consolare pentru fanii echipei, astfel că despărţirea de antrenorul Andrea Pirlo nu va surprinde pe nimeni. 

Presa italiană scrie că Massimiliano Allegri (foto) va fi noul antrenor al "Bătrânei Doamne", echipă pe care a mai condus-o în intervalul 2014-2019, perioadă în care a câştigat cinci titluri de campioană. 

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani nu a mai antrenat de la finalul sezonului trecut, după despărţirea de Juventus. Allegri şi-ar fi dorit să o preia pe Real Madrid, dar oferta spaniolilor, care tocmai au anunţat plecarea lui Zinedine Zidane, s-a lăsat prea mult aşteptată.  

Allegri a debutat ca antrenor în 2003 şi le-a mai pregătit de-a lungul timpului pe Aglianese, SPAL, Grosseto, Lecco, Sassuolo, Cagliari şi AC Milan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite