Petrolul - FC Voluntari 1-2: Gane, bătut de Ganea. Ploieştenii s-au „automutilat“. Cu câţi oameni au terminat meciul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o remiză şi o victorie cu noul antrenor, Jerry Gane, „lupii galbeni“ au avut parte de un joc la capătul căruia s-au bătut singuri.

Asta deoarece gazdele au terminat meciul cu opt jucători de câmp, Stana (61) şi Pulhac (69) fiind eliminaţi, fiecare după două „galbene“. Prezent în studioul Digi Sport, fostul arbitru, Ion Crăciunescu, a spus că ambele decizii luate de centralul Alexandru Tudor au fost corecte.

Până la cele două eliminări, oaspeţii deschiseseră scorul prin Bălan (7-penalty), însă fuseseră egalaţi de Gavrilă (60). După ce a rămas în nouă oameni, Petrolul s-a retras, s-a pus pe două linii în faţa porţii, însă o mutare făcută de Ionel Ganea a decis învingătoarea. Introdus în minutul 81, Daniel Pancu, jucătorul de 38 de ani, exclus în iarnă din lot, şi-a arătat experienţa şi a stabilit scorul final cu o lovitură de cap (85). A fost al treilea gol pentru Pancu în acest campionat.

A treia victorie consecutivă a ridicat FC Voluntari pe locul 3 în play-out, la trei puncte de liderul CS U Craiova, care are un meci mai puţin. Primul loc are acum o miză mare, deoarece va duce în Liga Europa, având în vedere că Dinamo şi ASA Târgu-Mureş, ambele din play-off, n-au dreptul de a juca în cupele europene.

Petrolul ocupă ultimul loc în play-out, cu 8 puncte, fiind la nouă puncte de salvare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite