Parma, ce catastrofă de echipă: Cu Man şi Mihăilă pe teren, italienii şi-au continuat seria groaznică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Man, deocamdată, fără realizări importante la Parma
Denis Man, deocamdată, fără realizări importante la Parma

21 de milioane de euro a plătit penultima clasată din Serie A pentru transferurile celor doi fotbalişti luaţi de la FCSB, respectiv Craiova. La cât joacă cei doi şi la ce rezultate are Parma, glumind puţin, ar fi bine ca şefii clubului să fi păstrat chitanţele pentru aceste achiziţii.

Parma accelerează spre o retrogradare perfect meritată! N-a mai bătut pe nimeni de la 30 noiembrie şi de atunci îşi tot prelungeşte seria catastrofală. Cifrele vorbesc de la sine: 13 meciuri, 4 egaluri, 9 înfrângeri dintre care cinci la rând. Golaverajul? Un alt bilanţ horror: 6 goluri marcate, 28 primite.

Cu asemenea probleme, în loc să aducă nişte jucători care să „resusciteze“ imediat echipa, Parma a investit o sumă colosală pentru aducerile lui Mihăilă şi Man din Liga I. Şi drama e că amândoi joacă extrem de rar. Dacă Man a sosit, de curând, şi are scuza adaptării la un campionat nou, în schimb, Mihăilă, aflat în lot din octombrie, a adunat până acum 161 de minute, în şase apariţii în Serie A!

Luni seară, în partida Hellas Verona - Parma, care a încheiat runda cu numărul 22 în Serie A, Parma a mai încasat o bătaie: 1-2. Trupa pregătită de Roberto D'Aversa a deschis scorul printr-un penalty, în minutul 5, dar apoi s-a văzut egalată după autogolul lui Grassi (13). Barak (61) a adus victoria gazdelor.

Denis Man şi Valentin Mihăilă au început partida pe banca de rezerve. Primul a intrat fostul craiovean, în minutul 69. Şi la prima sa atingere de balon, a greşit, trimiţând în afara terenului! În rest, până la finalul partidei, Mihăilă nu s-a remarcat cu nimic.

Denis Man a fost introdus, în minutul 88. Şi a evoluat opt minute, în condiţiile în care arbitrul a fluierat finalul, în minutul 90+6. În această perioadă, Man a avut o centrare bună, de pe dreapta, dar lovitura de cap a lui Zirkzee a trecut pe deasupra porţii.

S-a terminat 2-1 pentru Hellas Verona, cu Mihăilă irosind ultimul atac al oaspeţilor, cu o centrare aruncată aiurea în careu, direct în braţele portarului advers.

Parma rămâne pe penultimul loc în Serie A, cu 13 puncte strânse din 22 de meciuri. Echipa e la patru puncte de poziţia a 17-a, prima care asigură salvarea de la retrogradare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite