Olanda-România / „Acest 1-8 cu Olanda reprezintă falimentul suprem al fotbalului nostru şi al şefilor lui!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu, preşedinte FRF şi Dumitru Dragomir, preşedinte LPF
Mircea Sandu, preşedinte FRF şi Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

Comentatorul sportiv Emil Grădinescu a atras atenţia după înfrângerea drastică suferită de România contra Olandei că nu doar Victor Piţurcă este vinovat pentru acest eşec lamentabil, ci şi cei care conduc fotbalul românesc, în frunte cu Mircea Sandu Dumitru Dragomir.

Emil Grădinescu, comentator sportiv la Dolce Sport, susţine că românii trebuie să privească dincolo de prestaţia jalnică a României de la Amsterdam, vinovaţi în mare măsură de regresul fotbalului românesc fiind Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

„Nu asta e problema, că de ce au jucat x, y, z şi de ce n-au fost introduşi alţii. Problema de fond e alta, toată lumea dă în Piţurcă, însă în acelaşi timp Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, care sunt şefii acestui fotbal, stau pitiţi cu burţile alea mari ale lor. Mă rog, Sandu n-o mai are atât de mare, că a mai slăbit între timp. Acest 1-8 cu Olanda, din cele două meciuri din grupă, cu o ţară care e la jumătate din România, reprezintă falimentul suprem al fotbalului nostru şi al şefilor lui, care n-au ştiut să construiască nimic, dar absolut nimic. Uite, Muntenegru e peste Anglia şi are 650.000 de locuitori, cât două sectoare din Bucureşti”, a criticat Emil Grădinescu actuala conducere a fotbalului românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite