Ogăraru încurajează Astra: de ce e sigur că giurgiuvenii vor trece de Alkmaar. Ce spune despre şansele Stelei cu Rosenborg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fundaş dreapta a evoluat, între 2006 şi 2010 la Ajax, fiind un bun cunoscător al fotbalului olandez. Tocmai de aceea, el a evaluat şansele echipei lui Şumudică de a intra în grupele Ligii Europa.

Astra Giurgiu a oferit un meci memorabil, joia trecută, învingând AZ Alkmaar (locul 3 în sezonul trecut în prima ligă olandeză) în turul play-off-ului Ligii Europa.

Chiar dacă batavii au punctat de două ori, la Giurgiu, George Ogăraru spune că Astra va obţine calificarea după returul de joi (ora 21.00, Digi Sport 1).

Ce a spus?

„Alkmaar a luat acest meci cu Astra destul de uşor. Contează şi lipsa de experienţă a jucătorilor, au foarte mulţi tineri, au vândut mulţi fotbalişti în această vară. Mulţi jucători experimentaţi au plecat la Hamburg, Ajax, care au scăzut nivelul valoric al echipei. Tinerii actuali sunt cam neexperimentaţi, se apără în zonă, lucru care le-a şi adus înfrângerea la Giurgiu. Cred că Astra se va califica, pentru că Astra marchează şi cred că va marca cel puţin un gol în Olanda. AZ nu merge foarte bine nici în campionat în această perioadă“, a declarat fostul internaţional.

Ogăraru, crescut la Steaua, echipă pentru care a şi evoluat la seniori, între 1998-2006 şi 2008-2009, a vorbit şi despre şansele roş-albaştrilor în returul cu Rosenborg (joi, ora 21.00, Pro TV).

„Nu ştiu dacă mai putem spera acum la o calificare, cu Steaua. Trebuie făcut un plan şi să te ţii de el. Eu am spus şi în vară: un club profesionist de talia Stelei trebuie să aibă o echipă de profesionişti. Dacă nu există acest plan şi se iau decizii în funcţie de starea de spirit de după câte un meci, va fi foarte greu“, a declarat Ogăraru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite