O campioană susţine un campion. Nadia Comăneci îl elogiază pe patinatorul Emil Imre pentru prestaţia de la FOTE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emil Imre, bucuros după aurul câştigat în proba de short track 1.000 de metri
Emil Imre, bucuros după aurul câştigat în proba de short track 1.000 de metri

Dublul medaliat cu aur şi argint la short track la FOTE, Emil Imre, a primit laude din partea Nadiei Comăneci pentru performanţele pe care le-a reuşit la o vârstă atât de fragedă.

Emil Imre (17 ani) a impresionat-o pe cea mai mare gimnastă a României din toate timpurile, care a venit special din America pentru a vedea pe viu întrecerile din cadrul FOTE. Nadia Comăneci a fost cea care i-a înmânat medalia de aur lui Imre la festivitatea de premiere, ceremonie care a avut loc la Poiana Braşov după cursa de short track pe distanţa de 1.000 de metri.

"Nu i-am dat sfaturi lui Emil, doar l-am felicitat. A fost cel mai bun şi a câştigat medalia de aur. Îi urez în perioada următoare mult succes. Mă bucur că am putut să fiu prezentă la ceremonie. Noi ne aşteptăm tot timpul la succese în sporturile de vară, dar uitaţi că avem şi succes la sporturile de iarnă. Nouă ne trebuie campioni pentru a motiva copiii. Sunt convinsă că de acum vor veni mai mulţi copii la patinaj. Se va dubla, se va tripla numărul lor. Tot ce rămâne aici după FOTE pentru tânăra generaţie este fantastic”, a spus Nadia, care a lăudat deopotrivă condiţiile în care a fost organizat FOTE.

„Am sosit doar de câteva ore şi am fost foarte impresionată de organizare. O să încerc să vizitez mai multe locuri miercuri. Sper că am venit cu un imbold pentru toată lumea şi mă bucur enorm pentru Emil Imre. Ce succes fantastic pentru tânăra generaţie, este acum un model de urmat”, a completat Nadia Comăneci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite