Nicuşor Stanciu, pasă de gol şi ocazie uriaşă pentru Slavia Praga. Ianis Hagi, lăsat pe banca de rezerve la Genk

Nicuşor Stanciu, pasă de gol şi ocazie uriaşă pentru Slavia Praga. Ianis Hagi, lăsat pe banca de rezerve la Genk

Nicuşor Stanciu, unul dintre titularii de la Slavia Praga

Slavia Praga nu o se prezintă prea grozav în grupele Champions League, echipa lui Nicuşor Stanciu lăsând de dorit în meciul cu FC Barcelona, disputat miercuri seară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nicuşor Stanciu a început partida în ipostaza de titular, fiind schimbat abia în a doua parte a jocului, în minutul 76. Scorul a fost deschis de oaspeţi, prin Lionel Messi (3'), iar egalarea a venit la scurt timp după pauză, graţie lui Jan Boril (50'), tabela fiind „închisă” la 1-2, de autogolul lui Peter Olayinka (57'). 

De altfel, Nicuşor Stanciu a contribuit cu o fază la acţiunea golului echipei sale, printr-o pasă de peste 40 de metri, în vreme ce, la 1-1, a trecut pe lângă gol, şutând de la colţul scurt, din 25 de metri.

După acest meci, Slavia Praga rămâne ultima clasată din grupa sa, deasupra ei fiind, în ordine până la poziţia de lider, Inter, Dortmund şi Barcelona. Până acum, formaţia lui Nicuşor Stanciu deţine un singur punct, din egalul cu Inter.

În meciul Genk - Liverpool, Ianis Hagi a fost pe banca de rezervă, fiind introdus pe teren doar formal, la finele meciului (87'). Nici Răzvan Marin nu a stat mai bine, acesta nebifând nici măcar câteva minute din duelul Ajax - Chelsea.

Celelalte rezultate ale serii:

  • Ajax - Chelsea: 0-1;
  • RB Leipzig - Zenit: 2-1;
  • Benfica Lyon: 2-1; 
  • Genk - Liverpool: 1-4;
  • Inter- Dortmund: 2-0;
  • Lille - Valencia: 1-1;
  • Salzburg - Napoli: 2-3.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: