„New York Times“ remarcă rădăcinile româneşti ale lui Andreescu: Ce a spus Darren Cahill despre revelaţia sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Andreescu va juca, duminică seară (ora 22.00, Digi Sport), finala turneului de la Indian Wells, urmând să se dueleze cu Angelique Kerber (8 WTA).

Ascensiunea fantastică a puştoaicei de 18 ani, care în acest sezon a înregistrat 27 de victorii şi doar trei înfrângeri, a adus-o inclusiv în atenţia celor de la „The New York Times“.

„Andreescu vorbeşte în română în casă cu părinţii ei şi crede că rădăcinile sale româneşti o ajută enorm pe teren pentru a fi combativă“, a notat sursa citată, potrivit Digi Sport. În continuarea articolului, Bianca aprobă cele scrise de „New York Times“: „Cred că suntem nişte oameni foarte pasionaţi şi dăm totul pentru a ne atinge ţelul. Totul ţine de cum te dăruieşti, de inimă“.

Deşi Andreescu a avut o urcare fulminantă în actuala stagiune, fiind acum pe locul 33 în clasamentul virtual, fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, nu e surprins de parcursul sportivei care reprezintă Canada, acolo unde s-a născut şi a crescut.

„Andreescu n-a venit de nicăieri. Am observat-o încă de acum doi ani, e o jucătoare extrem de talentată“, a spus Cahill pentru Tennis Channel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite