VIDEO AS Roma şi Napoli, spectacol total în turul semifinalelor Cupei Italiei. Strootman şi Gervinho, eroii „romanilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gervinho (centru) a fost eroul Romei în semifinala cu Napoli FOTO Reuters
Gervinho (centru) a fost eroul Romei în semifinala cu Napoli FOTO Reuters

AS Roma a câştigat greu turul semifinalei din Cupa Italiei disputat acasă contra lui Napoli, scor 3-2, iar calificarea se va decide săptămâna viitoare, pe terenul napoletanilor. Olandezul Strootman a reuşit golul serii, cu o execuţie superbă de la mare distanţă.

AS Roma şi Napoli, două dinte cele mai puternice echipe din Serie A, au fost protagonistele unui spectacol superb pe "Olimpico", în semifinalele Cupei Italiei. Romanii au câştigat la limită partida, scor 3-2, graţia a două goluri înscrise de Gervinho şi unui eurogol reuşit de Strootman, care a punctat cu un şut imparabil.

Minutul 13 a fost cu ghinion pentru oaspeţi, Gervinho fiind la finalizare pentru gazde. Olandezul Strootman a punctat de la distanţă în minutul 32 şi părea că meciul e la discreţia "romanilor", însă napoletanii au avut o tresărire de orgoliu în mitanul secund şi au redus din handicap prin Higuain, care a fost ajutat şi de portarul De Sanctis.

Spre stupefacţia zecilor de mii de suporteri romani prezenţi pe "Olimpico", Mertens a restabilit egalitatea în minutul 70. Partida părea că se îndreaptă spre un egal, însă Gervinho a fost din nou omul cu golul în minutul 88, aducând victoria Romei. S-a terminat 3-2, însă Napoli are nevoie de o victorie la limită acasă, fără gol primit, pentru a merge în finala Cupei Italiei.

În cealaltă semifinală, Udinese a învins Fiorentina cu 2-1 în tur, iar returul este programat săptmămâna viitoare pe "Artemio Franchi."

VIDEO rezumat Roma - Napoli

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite