Nadal, învins surprinzător la Openul Thailandei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul 1 ATP, spaniolul Rafael Nadal, a fost învins surprinzător în semifinalele Openului Thailandei, de către compatriotul său, Guillermo Garcia-Lopez, în trei seturi, scor 2-6 7-6 6-3.

Câştigătorul de la US Open a făcut foarte multe greşeli neforţate în setul decisiv, piezând din cauza acestora într-un final partida.

"Nu am mai învins nicioadată în carieră un număr 1 ATP. Sunt foarte mândru de mine. A fost meciul vieţii mele. Sunt cu adevărat şocat. A avut atâtea şanse de a face break, iar eu l-am împierdicat.", a declarat Lopez.

La rândul său, Nadal s-a declarat foarte dezamăgit de prestaţia sa în acest meci. "Nu s-a dat niciun moment bătut. Şi-a jucat şansa, iar eu am pierdut din cauza mea. Este o înfrângere greu de acceptat , dar în momentul când faci atât de multe greşeli cum am facut eu, victoria devine relativă", a spus dezamăgit Rafa.

Garcia-Lopez, numărul 53 ATP, va juca în finală împotriva finlandezului Jarkko Nieminen, numărul 60 ATP, care a trecut în semifinale de germanul Benjamin Becker, scor 6-3 6-2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite