Moment istoric: Messi a debutat la PSG! Leo a fost „eclipsat“ însă de un coleg, care ţine lumea fotbalului în suspans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi, prestaţie mediocră, în prima sa partidă la PSG
Lionel Messi, prestaţie mediocră, în prima sa partidă la PSG

După 17 sezoane petrecute la seniorii Barcelonei, oraş în care a ajuns pe când avea doar 13 ani, Lionel Messi a bifat prima sa partidă la nivel de cluburi, în tricoul unei alte echipe decât cea de pe „Camp Nou“.

Paris Saint-Germain s-a ţinut de cuvânt, iar debutul lui Messi într-o partidă oficială s-a produs la data de 29 august, în deplasarea cu Reims din etapa a patra din Ligue 1.

Doar că, într-o confruntare transmisă în 208 ţări, inclusiv Noua Zeelandă, show-ul aşteptat de la Messi n-a venit. Şi nici nu prea avea cum să vină, din moment ce argentinianul de 34 de ani e în urmă cu pregătirea fizică. Chiar şi aşa, a fost aruncat în luptă, în minutul 66, de către antrenorul argentinian al PSG-ului, Mauricio Pochettino. Acesta l-a introdus pe Leo, în locul bunului său prieten, Neymar, imediat după ce Mbappe a punctat pentru 2-0.

Messi n-a făcut însă mare lucru, a avut doar câteva atingeri de balon, mai mult s-a plimbat pe teren, ascuns după adversari şi singurul său moment notabil a fost atunci când a fost faultat dur de un adversar. Şi cam atât.

După acest succes cu 2-0, PSG e lider în Ligue 1, cu maximum de puncte, 12, după patru etape. Podiumul e completat în Franţa de Angers (10 puncte) şi de Clermont (8 puncte). 

Următorul meci în care Messi poate evolua pentru PSG va fi cel cu Clermont, acasă, în etapa a 5-a din Ligue 1, la data de 12 septembrie.

Mbappe, aproape sigur, la ultimul meci la PSG

Messi a fost „eclipsat“ de Kylian Mbappe, titular în ceea ce a fost, probabil, ultimul său meci la Paris Saint-Germain. Internaţionalul francez de 22 de ani a marcat ambele goluri ale echipei sale, în minutele 16 şi 63.

Luni, e aşteptată confirmarea transferului lui Mbappe, de la PSG, la Real Madrid. Suma vehiculată pentru această afacere e undeva între 180 de milioane şi 215 milioane de euro! În orice caz, dacă mutarea se va finaliza, Mbappe va deveni cel mai scump fotbalist din istoria Realului, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

CITEŞTE ŞI:

Messi, moment superb după debutul oficial, la PSG: Imaginile de pe teren fac înconjurul lumii VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite