Messi, mister desluşit: A explicat de ce a ales să joace cu numărul 30, la PSG

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Messi

Argentinianul de 34 de ani e aşteptat să debuteze în tricoul parizienilor, la data de 29 august, într-o partidă din deplasare din Ligue 1, cu Reims.

De când Messi a sosit pe „Parc des Princes“ s-a scris, aproape obsesiv, despre tricoul său de joc la vicecampioana Franţei. 

În primul rând, pentru că acesta s-a dat ca „pâinea caldă“, deşi preţul pentru cea mai ieftină variantă a fost de 115 euro! Stocul a fost, bineînţeles, epuizat, iar PSG a fost nevoită să facă o dezminţire, după ce s-a scris că s-au vândut deja un milion de tricouri cu numele lui Messi pe spate.

„E o nebunie să vină cu astfel de numere. Da, trendul vânzărilor e unul fenomenal, dar suntem foarte departe de acel milion de tricouri vândute. Rămânem atenţi, dar depindem şi de partenerii noştri şi de modul în care ei produc aceste tricouri. Indiferent că e vorba de Nike, Adidas sau Puma, toţi au aceeaşi abordare în ceea ce priveşte producerea şi numărul de tricouri puse la vânzare. Nu suntem magicieni. Pentru moment, am lansat doar două seturi de echipament, cel de acasă şi cel de deplasare. Vor mai exista încă două, care vor fi lansate în septembrie şi în ianuarie. În ultimele două sezoane, cu patru modele de tricou, am reuşit să ajungem la un milion de bucăţi vândute“, a comentat Fabien Allegre (director de marketing PSG) pentru „L'Equipe“.

Messi şi-a explicat opţiunea

De ce însă Messi a ales să joace cu numărul 30 pe spate, la PSG? Explicaţia a oferit-o chiar starul argentinian pentru beIN Sports, citat de Digi Sport.

„Tricoul cu numărul 30 a fost primul în care am evoluat, în primii mei ani la Barcelona. După atâta timp, şi cu această schimbare majoră, simt că o iau de la început din nou, aşa că e potrivit să o fac cu tricoul cu numărul 30. E prima mea experienţă în afara Barcelonei, deoarece am stat foarte mult acolo. Să experimentez lucrurile astea e o nebunie. Nu pot decât să mă bucur de fiecare minut şi abia aştept să încep“, a declarat Messi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite